COVID Info

Beste gasten,

De vakantiewoning werd voor jouw aankomst schoongemaakt en gedesinfecteerd volgens de schoonmaakrichtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan.

Wij vragen graag jouw medewerking om het logies netjes en virusbestendig te houden.


Mogen wij jou daarom wijzen op volgende aandachtspunten:


Wat wordt er van de gast verwacht:

- Was en/of desinfecteer regelmatig je handen
- Niezen of hoesten? Gebruik een papieren zakdoek en gooi deze nadien onmiddellijk weg in een afsluitbaar vuilbakje. Geen papieren zakdoek? Nies dan in je elleboog.
- Wanneer je de vakantiewoning verlaat, respecteer dan de 1,5 m afstand. Indien dit onmogelijk is, gebruik dan een mondmasker (verplicht op bus, tram en trein, in winkels, publieke & openbare gebouwen en indien aangeduid op drukke publieke plaatsen en dit voor personen met een leeftijd > 12 jaar).
- Vermijd lichamelijk contact met anderen dan uw reisgenoten
- Vermijd contante betalingen en kies voor contactloze betalingen (overschrijving/bancontact...)
- Wanneer men zich ziek voelt, contacteert men de gastvrouw
- Indien men binnen de 14 dagen na het verblijf ziek wordt en COVID-19 klachten vertoont, dient men de gastvrouw te informeren

In de woning:

- Telkens als je de vakantiewoning betreedt, was en/of ontsmet je de handen met producten aanwezig in de vakantiewoning
- Jouw sleutel werd ontsmet, hou deze bij
- Ventileer regelmatig de kamers en de woning

De gastvrouw:

Wij moeten ons houden aan de wettelijke voorschriften waardoor onze service en faciliteiten anders lijken maar op onze gastvrijheid mag je meer dan ooit rekenen. Wij reinigen/ontsmetten, de lichtschakelaars/deurknoppen/etc. van de vakantiewoning na elke bezetting.

Je kan ons steeds contacteren via Whatsapp of per telefoon voor eventuele vragen. Uiteraard staan wij, op een veilige afstand van 1,5 m afstand, ook ter beschikking voor jullie.

Als wij gezamenlijk deze richtlijnen volgen, zal jouw verblijf in veilige omstandigheden verlopen. We zijn ervan overtuigd te mogen rekenen op jullie medewerking!

Geniet van je vakantie!
Gastvrouw Sabine